ΠΑΡΟΧΕΣ

Πλεονεκτήματα

Μάθετε γιατί η κλινική Ελευθώ είναι η κορυφαία επιλογή

Στην ΕΛΕΥΘΩ την νοσηλεία και την άνετη φιλοξενία αντιλαμβανόμαστε ως έννοιες αδιαίρετες. Διαθέτει άνετα μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, καλύπτοντας την ανάγκη φιλοξενίας και του συνοδού. Όλα τα δωμάτια είναι υψηλής αισθητικής , κλιματιζόμενα και διαθέτουν ιδιαίτερο μπάνιο, ψυγείο, τηλεόραση, διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο για πρόσβαση στο internet (wifi), ατομικό τηλέφωνο και μπαλκόνι.

Η παραμονή σας θα είναι μέσα σε ένα οικογενειακό περιβάλλον και με τη φροντίδα που ονειρεύεστε για τις πρώτες μέρες της νέας σας ζωής. Οι πρόσφατα ανακαινισμένοι χώροι, θα σας χαρίσουν άνετη και ευχάριστη διαμονή σε σας και τον συνοδό σας.

Σ’ όλα τα δωμάτια φιλοξενίας σας παρέχεται η δυνατότητα να έχετε το βρέφος μαζί σας (rooming in) όλο το 24ωρο εάν το επιθυμείτε.

Εάν ενδιαφέρεστε να δείτε τους χώρους και τον εξοπλισμό μας, μπορείτε να μας επισκεφτείτε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία πριν την ημέρα του τοκετού.

Παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία, για ραντεβού ενημέρωσης και ξενάγησης.

Αρχή της κλινικής είναι η προσφορά ”σπιτικού” φαγητού εμπλουτισμένο με άριστα υλικά. Το φαγητό μαγειρεύεται στη δική μας κουζίνα από ειδικευμένες μαγείρισσες. Και τα τρία γεύματα της ημέρας προσφέρονται και στον συνοδό σας, εάν επιθυμείτε.

  • ΕΥΚΟΛH ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Στάθμευση του αυτοκινήτου σας στην είσοδο της κλινικής κατά την προσέλευση και αναχώρησή σας.

  • ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Έχει προβλεφθεί και είσοδος για άτομα με ειδικές ανάγκες.

  • 24 ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής βρίσκονται στη διάθεση σας για όλο το 24ωρο.

  • ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΠΧΙΤΥΗ ΜΗΤΡΙΚΟ ΘΗΛΑΣΜΟ

Iδιαίτερη έµφαση στην προώθηση και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασµού απο εξειδικευμένες μαίες.

  • ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Ειδική πρακτική βοήθεια προς τις νέες μητέρες για θέματα περιποίησης του νεογνού και γενικότερης συμβουλευτικής για το νέο ρόλο στη ζωή τους

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΝΕΟΓΝΩΝ

H λήψη των πρώτων φωτογραφιών του μωρού σας, πραγματοποιείται στο θάλαμο βρεφών. Αν επιθυμείτε να γίνει η φωτογράφηση, παρακαλούμε δηλώστε το στην προϊσταμένη μαία. Η φωτογράφιση είναι προαιρετική.

  • ROOMING IN

Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής για παραμονή του βρέφους στο ίδιο δωμάτιο με τη μητέρα του, από τη στιγμή της γέννησής του και για όλο το 24ώρο, μέχρι την έξοδό του.

προσφέρει αδιάκοπη επαφή ανάμεσα στη μητέρα και το παιδί της, από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, γεγονός που συμβάλλει στο χτίσιμο της σχέσης τους

ισχυροποιεί το συναισθηματικό δεσμό με τη μητέρα του και

παρέχει στο μωρό αίσθημα ασφάλειας, γαλήνης και ηρεμίας που δικαιούται να βιώσει.

Συλλογή φωτογραφιών

Εξερευνήστε τους εσωτερικούς χώρους, ανακαλύψτε τις παροχές της ΕΛΕΥΘΩ